Aktuellt

Exellent Syd utsedda till branschvinnare

Exellent Syd utsedda till branschvinnare

Verkstads- och uthyrningsbolaget Exellent Syd är ett av de företag i Sverige som under året har överträffat den egna branschens snitt i såväl omsättning som resultat och som därmed har tilldelats utmärkelsen branschvinnare 2022.

Branschens utveckling i omsättning har i genomsnitt minskat. Exellent, som står som branschvinnare, ökade däremot sin omsättning med 17% mot föregående år.

”Den här utmärkelsen är verkligen något som vi är stolta över. Vi är glada över att vi har lyckats leverera kvalitativa verkstadstjänster och uthyrning av renhållningsfordon till våra kunder trots att det att det har varit ett tufft år för branschen.”, säger Esad Skrijelj, vd på Exellent Syd.

Om Branschvinnare

Några få av alla aktiva aktiebolag i Sverige utses varje år till branschvinnare av Largest Companies och Trust Magazine. Utmärkelsen tilldelas ungefär 15% av Sveriges aktiebolag som under året överträffat den egna branschens utveckling.

Om Exellent Syd

Exellent erbjuder uthyrning av nyservade renhållningsfordon i hela Norden och har moderna verkstäder i Helsingborg, Landskrona och Staffanstorp. Utöver verkstadstjänster och uthyrning erbjuder Exellent även tvätt av alla typer av tunga fordon i den miljöklassade tvätthallen utmed E6:an i Helsingborg.

Theme picker

Nyhetsarkiv

123