Våra Bolag

 

OHLSSONS AB

Anställda 450+

Säte Landskrona

Grundat år 1998

Ohlssons AB grundades i Landskrona och har sedan 1998 varit en färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Med renhållning i över 35 kommuner runtom i Sverige och egna återvinningsanläggningar arbetar företaget aktivt för en cirkulär ekonomi där så mycket som möjligt tillvaratas. Bolaget har även verksamhet inom spol- och rörteknik, entreprenad, transport, kemi och farligt avfall.

Läs mer
 

Puls AB

Anställda 100+

Säte Staffanstorp

Grundat år 1989

PULS – Planerad Underhållsservice AB - utför VA-arbeten för en mer cirkulär ekonomi. Bolaget har sex verksamhetsgrenar: spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings- och brunnsrenovering. Tjänsterna riktar sig till allt från industrier och företag till kommuner, fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Läs mer
 

Exellent Syd AB

Anställda 30+

Säte Landskrona

Grundat år 2017

Exellent Syd erbjuder uthyrning av tunga fordon och entreprenadbilar från marknadens ledande leverantörer och har uthyrningsverksamhet i hela Sverige. Med lastbilsverkstäder i Landskrona, Helsingborg och Staffanstorp samt servicebilar som rullar i Skåne-området servar företaget såväl koncernbolagen som externa bolag i regionen. Företaget har även en toppmodern tvättanläggning för lastbilar och bussar i Helsingborg.

Läs mer
 

Soreto Services AB

Anställda 15

Säte Helsingborg

Grundat år 1995

Soreto Services AB utför uppdrag inom energi, entreprenad och facility med ledorden service, kvalitet och hållbarhet. Verksamheten omfattar ombyggnation, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Soreto ansvarar fullt ut för projektering, konsultation och installation. Företagets egen verkstad servar med allt från reparation till leverans av drivmedelsutrustning. 

Läs mer
 

Tintorella Fastigheter AB

Anställda 0

Säte Landskrona

Grundat år 2015

Tintorella Fastigheter AB är Ohlssons Invests fastighetsbolag som äger, förvaltar, utvecklar och hyr ut fastigheter till företagen i koncernen och externa företag.

 

ÖMAB

Anställda 35 +

Säte Löddeköpinge

Grundat år 1989

ÖMAB, Örestads Markentreprenad AB, erbjuder markentreprenadtjänster, så som arbeten inom VA, grundläggning, asfalt och mark. Företaget utför även rivning och marksanering. Genom aktiva miljöåtgärder i alla led verkar ÖMAB för en bättre miljö.

Läs mer