Aktuellt

Ohlssons utsett till årets företag

Ohlssons utsett till årets företag

Den årliga näringslivsgalan i nordvästra Skåne anordnades av Marknadsföreningen i Helsingborg den 13 oktober. Ohlssons var givetvis på plats. 

För att bli nominerad i kategorin årets företag var hållbarhetsarbetet ett viktigt kriterie, dels i form av en hållbar affärsmodell, dels i form av ett hållbart bidrag till samhället. 

När det stod klart att Ohlssons vunnit valde koncernchefen att säga några väl valda ord:

”Det är med ödmjukhet och stolthet som vi tar emot den fina utmärkelsen. Vi har arbetat med hållbarhet som affärsidé i över 20 år och att bli utnämnda till årets företag bekräftar att vi är på rätt väg. Utan våra nästan 800 medarbetare i koncernen hade vår resa inte varit möjlig och jag vill rikta ett stort tack till er alla.”, säger Christer Ohlsson, koncernchef och grundare, Ohlssons Invest AB.

Juryns motivering:

”Ohlssons i Landskrona har med sitt långsiktiga engagemang för miljö och hållbarhet i praktiken lyckats skapa en hållbar utveckling i sin verksamhet. Företaget har under de senaste 24 åren vuxit i omsättning och antal anställda, med nya verksamheter på en större geografisk marknad.  Med en företagskultur präglad av ödmjukhet och jäklar anamma, har Ohlssons under drygt två decennier vuxit som en av regionens viktigaste ambassadörer i praktiskt hållbarhetsarbete. Under 2022 och 2023 utökar Ohlssons sitt verksamhetsområde i samband med nya uppdrag i bland annat Halland, Skaraborg och Stockholm.”

Theme picker

Nyhetsarkiv

123