Aktuellt

Koncernens expansion i Stockholm/Mälardalen fortsätter

Koncernens expansion i Stockholm/Mälardalen fortsätter

Som ett led i vår offensiva satsning i Stockholmsregionen förstärker vi nu vår närvaro ytterligare genom förvärv av grannfastigheten till vår befintliga terminal i Märsta.

”Genom detta förvärv får vi tillgång till större lokaliteter och uppställningsytor. Det är också ett perfekt läge för oss mellan Märsta och Sigtuna och närheten till Uppsala.”, säger Mikael Blomqvist, regionchef, Ohlssons AB.

Den här satsningen ger oss stora möjligheter att expandera den befintliga verksamheten. Under våra tre år i Stockholmsregionen har vi skapat en verksamhet med ett hundratal anställda och en omsättning på 180 miljoner kronor per år.

Genom ett brett tjänsteutbud, snabb och effektiv service, högkvalitativa fordon och god personalvård tydliggörs vår koncerns närvaro i Stockholm.

Hållbarhet är en del av det dagliga arbetet, i allt från miljöklassade fordon till energieffektiva fastigheter. De befintliga fastigheterna i Märsta är försedda med solceller och bidrar till en stor del av energiförbrukningen.

”Detta är en mycket spännande satsning med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare bli den ledande aktören i regionen.”, säger Christer Ohlsson, ägare, Ohlssons Invest AB.

Theme picker

Nyhetsarkiv

123