Aktuellt

Ohlssons sponsrar Skånela Handbollsklubb i Sigtuna

Ohlssons sponsrar Skånela Handbollsklubb i Sigtuna

Den 19 oktober tar Ohlssons AB över insamlingen av hushållsavfall i kommunerna Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta. I samband med att företaget växer i Stockholm väljer de nu att sponsra Skånela IF - Handboll.

”Snart kör vi igång insamlingen av hushållsavfall i bland annat Sigtuna, och vi ser fram emot att ta ett större ansvar i kommunen. Därför är vi extra glada över möjligheten att sponsra Skånela IF och ser fram emot ett bra år med både nätverk och matcher!” säger Mikael Blomqvist, regionchef Mitt, Ohlssons AB.

Skånela IF – Handboll bildades 1949 och är Sigtuna kommuns största förening och en av de stora handbollsföreningarna i Sverige. Skånela IF:s hjärta är barn och ungdomslagen. Skånela IF bedriver dessutom handbollsskola för barn 6-8 år och har verksamhet för barn med funktionshinder. På seniorsidan är klubbens målsättning att tillhöra eliten på både dam- och herrlagen.

”Vårt Stockholmskontor ligger i Märsta, så det blir nära för oss att ta oss till Skånelas matcher och nätverksträffar. Klubbnamnet är ju dessutom väldigt passande för oss som är ett skåneföretag som etablerar sig i Stockholmsområdet!” säger Mikael Blomqvist.

Märta Bylow
Pressansvarig
marta.bylow@ohlssons.se

En färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Läs mer på: www.ohlssons.se

Theme picker

Nyhetsarkiv

123