Aktuellt

Ohlssons vinner avfallsinsamlingen i Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro

Ohlssons vinner avfallsinsamlingen i Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro

Från och med oktober 2020 tar Ohlssons AB över avfallsinsamlingen i Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro. Upphandlingen gäller insamlingen av hushållsavfall i dessa kommuner som tillsammans har ca 115 000 invånare.

- Upphandlingen ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi där vi etablerar oss i Stockholm och Mälardalen. Vi vann upphandlingen om insamling av 70 000 ton papper per år med Pressretur under sommaren 2019 och nu är vi redo att anta utmaningen kring avfallsinsamlingen i Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro, säger Kjellåke Fyrgård, VD på Ohlssons.

Med anledning av den vunna upphandlingen planerar vi att anställa ett stort antal nya chaufförer och driftschefer i kommunerna.

- Vi har redan beställt ett 20-tal nya renhållningsfordon. Nästa steg är att hitta nya kollegor som är redo att göra detta tillsammans med oss. Vi ser fram emot att få ta över avfallsinsamlingen och bidra till en bättre miljö för och tillsammans med invånarna i kommunerna, säger Joakim Borneus, affärsområdeschef inom renhållning på Ohlssons.

Theme picker

Nyhetsarkiv

123